“Önümüzdeki yıl daha erken başlayacağız”

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Bozcaada’daki haşere mücadelesi çalışmaları ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Bozcaada Belediyesi, bu yıl çalışmalara geç başladıklarını ancak aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirterek; ada halkından ilaçlamayla ilgili eksik kaldığını düşündükleri bölgeleri belediyeye bildirmelerini istedi.

439

Bozcaada Belediyesi, ada genelinde gerçekleştirilen haşere mücadelesi ile ilgili olarak vatandaşları belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirdi.

Bu yıl haşere mücadelesi çalışmalarına geç başladıklarını ancak aralıksız bir şekilde devam ettiklerini duyuran Bozcaada Belediyesi, hem araçla hem de pompa ile gezen ekiplerin adadaki uygulamaları farklı saat dilimlerinde gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak Bozcaada Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Vektör, sinek, haşereyle mücadelede düzenli olarak ilaçlamalarımız devam ediyor. Bu sene bu çalışmalarda geç kalınmış olsa da hem araçla, hem de pompayla birçok noktaya farklı saat dilimlerinde ilaçlama aralıksız yapılıyor. Önümüzdeki sene bahar ayında bu mücadeleye başlayacağız.

Ayrıca; İlaçlamayla ilgili eksik kaldığını düşündüğünüz bölge, mahalle, sokak varsa lütfen Mavi Masa hattımıza Whatsapp'tan bildiriniz.”

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş