Onlar unutulmadı

Dünya Engelliler Günü Çanakkale’de büyük bir şölenle kutlandı... 18 Mart Spor Salonu`nda protokolün de katıldığı organizasyon mükemmeldi

922
 
Dünya Engelliler günü münasebetiyle 18 Mart Spor Salonu`nda Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Necati Cerrahoğlu, GHSİ.Müdürü Nuammer Uslu, Milli Eğitim Şube Müdürü Emre Yılmaztürk, GHSİ. Şube Müdürü Saadet Kurt , Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, Satranç ve Okul Sporları İl Temsilcisi İsmail Şenel, Özel Sporcular İl Temsilcisi Güngör Sağır`ın hazır bulunduğu ve Çanakkale halkınında büyük ilgi gösterdiği spor etkinlikleri tam bir şölen havasında geçti..
Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu`nun günün anlamı hakkında yaptığı konuşmadan sonra, organizasyonun ilk müsabakası olan Tekerlekli Sandalye maçı Protokol ile Boğazgücü takımları arasında oynandı. Karşılaşma çekişmeli ve zevkli geçti. Protokol takımı Vali Yardımcısı, Emniyet Müdürü, BESYO Müdürü, GHSİ.Müdürü, Milli Eğitimt Şube Müdürü`nden oluştu.10 dakika yapılan gösteri maçı 17-9 bitti.
Günün ikinci maçında Özel Sporcular Basketbol takımı ile Kepezspor Basketbol takımları arasında yapılan müsabaka alkışlarla oynandı. Mücadeleler görülmeye değerdi. Seyircilerin de tempolu alkışları ile maçı Özel Sporcular takımı 19-3 kazandı.
Müsabakadan sonra günün anlamına verilen madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Şube Müdürü Saadet Kurt ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu tarafından takdim edildi. OLAY SPOR
Paylaş