havadurum

Olcay Doğan Anaokulu'nun 10. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Gümüşçay beldesinde bulunan Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu’nun 10. yıl dönümü kutlamasına katıldı.

866

Gümüşçay beldesinde bulunan Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu, 10. yıl dönümünü coşkulu bir etkinlikle kutladı. Programa, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Hayırsever İş İnsanları Murat Doğan ve eşi Olcay Doğan ile birlikte protokol üyeleri ve aileler de katılım gösterdi.

Büyük Katılımın Ardında Anlamlı Gösteriler

Etkinlik, çeşitli gösterilerle başladı. Çocuklar, renkli dans gösterileri, şarkılar ve tiyatro performanslarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Minik öğrencilerin yeteneklerini sergilediği etkinlik, sevimli kahramanların sahne aldığı eğlenceli bir gösteriye dönüştü.

Pasta Kesimi ve Anlam Dolu Ağaç Dikimi

Programın önemli anlarından biri, Olcay Doğan Anaokulu'nun 10. yılına özel olarak hazırlanan pastanın kesilmesiydi. Protokol üyeleri ve katılımcılar, birlikte geçen bu 10 yılın anısını tatlı bir dokunuşla kutladı. Ardından, anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleşen ağaç dikimiyle çocuklar, doğaya verdikleri önemi bir kez daha vurguladı.

Protokolün Güçlü Katılımıyla Kutlama Töreni

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Hayırsever İş İnsanları Murat Doğan ve eşi Olcay Doğan, Olcay Doğan Anaokulu'nun 10. yıl kutlamasına güçlü bir destekle katıldı. Protokol üyeleri, etkinlikte çocukların sevincine ortak olarak anlamlı bir gün geçirdi.

(Erhan Taylan)

Paylaş