havadurum

Öğrencilerden ÇTB'ye teşekkür ziyareti

404
Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmenleri Fatih Oğurlu, Aytekin Kubur, Handan Kurt ve 11. sınıf öğrencilerinden Hafize Eda Karakaya ve Hüseyin Alper Gür Çanakkale Ticaret Borsası`nı ziyaret ettiler. Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerine Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu. 
Öğretmen Kubur, "Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz"
Ziyarette, Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmeni Aytekin Kubur "Geçtiğimiz hafta 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Ankara gezisine gittiler. Gezide birbirinden farklı ziyaretler gerçekleşirken, öğrencilerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün huzuruna çıktılar. Başkente gerçekleşen ziyaretlerimizde öğrencilerimiz, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etti. TBMM, eski meclis, Ankara Üniversitesi de ziyaret edilen alanlar arasında yer aldı. Birçok öğrencimiz ise ilk defa TBMM`ye ve Anıtkabir`e ziyarette bulundular. Özellikle Siyaset Bilimi ve Hukuk bölümlerini okumak isteyen öğrencilerimiz için verimli bir gezi oldu. Çanakkale Ticaret Borsası olarak öğrencilerimizin Ankara programına vermiş olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
Başkan Üzen, "Çabamızın en gurur verici simgelerinden biri TOBB - ETÜ`dür"
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Üzen, "Çanakkale Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman gereken önemi verme gayretindeyiz. Çanakkale Ticaret Borsası olarak öğrencilerimize burs ve nitelikli staj imkânı sunmayı ve mezun olduktan sonra iş bulma konusunda gereken desteği vermeye çalışmaktayız.Yürüttüğümüz çalışmalarımızda amacımız gençlerimizin nitelikli iş gücüne ulaşımını kolaylaştırmaktır" dedi. "Birliğimiz tarafından eğitime kazandırılan Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimizin Ankara ziyaretleri kapsamında Birliğimizin üniversitesi olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etmelerini çok önemsiyoruz" ifadelerine yer veren Üzen, " Birliğimiz, Türkiye`de ve dünyada birçok değişimin öncüsü olma çabası içindedir. Bu çabanın en gurur verici simgelerinden biri TOBB - ETÜ`dür. Üniversitemiz, programı, eğitim yöntemi, sosyal ortamı, iş dünyası ile ilişkiler ve ar-ge gibi birçok alanda yüksek düzeyde bir farklılaşma arayışı içindedir ve daha ilk yıllarında Türkiye`nin köklü üniversiteleri arasında ön sıralarda kendisine yer bulmuş, öğrencilerimizin mezun olduklarında sektörde `aranan eleman` olmalarına imkân sağlamaktadır" diye konuştu.
Kaya Üzen, son olarak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesinin Çanakkale`de çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmek adına yaptığı çalışmaları memnuniyetle izlediklerini belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonrasında Çanakkale TOBB Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Başkan Kaya Üzen, Başkan yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver`e çiçek ve Atatürk Portresi takdimi gerçekleştirildi.
(Atilla Akın)
Paylaş