havadurum

Ödüller sahiplerini buldu

Çanakkale Gençlik Merkezi, Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinliklere destek sağlayan gönüllülerini ve iş adamlarını unutmadı.

604
 
24-25 Aralık tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilen “Bölgesel Gençlik Çalıştayı”na destek veren Miller Oto Tic. Ve San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Can Mildon ile Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon’a Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, Gençlik Merkezi Müdürü Ümit Eker, Çanakkale Sanat Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Katra’nın da hazır bulunduğu bir törenle teşekkür belgesi takdim edildi.
 
Törende bir konuşmada yapan Can Mildon, ilimizin kültürel faaliyetler açısından istenilen düzeyde olmadığına, bunun için öncelikle geniş ve yeterli salonlara, kültür merkezlerine ihtiyaç olduğunu, kendi adına bu konuda çeşitli STK’ları ve özel ya da tüzel kişileri harekete geçireceğini ifade etti.
 
Törende, Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer ise, Edirne’deki çalıştaya giden kafileye yemek ikramında bulunan Miller Oto ailesine teşekkürlerini iletti. Ayrıca 12-15 Aralık tarihleri arasında Çanakkale Sanat Tiyatrosu ile Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “1.Yaşam Bir Oyundur Tiyatro Festivali”nde gösterdikleri başarı nedeniyle Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Katra başta olmak üzere tüm tiyatro ekibine teşekkür belgeleri verildi. Çanakkale Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu da Gençlik Merkezine verdikleri destekten dolayı Abdülkadir Katra ve tüm tiyatro ekibini ayrı ayrı kutladı.
Paylaş