Ne dediler?

307
Uğur Meleke - Hürriyet
Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Tek sebebi de Uluslar Ligi`ndeki pozisyonumuz değildi üstelik. Belki en az bunun kadar önemli olan bir başka gerekçe de, milli takımın kazanma alışkanlığını yitirmeye başlamasıydı. 17 Kasım 2019`dan beri, yani tam 364 gündür maç kazanamıyorduk. "Biz bitti demeden bitmez" filan gibi artık kabak tadı veren aforizmalarla geriye düşmeyi de alışkanlık haline getirdik maalesef. Bu berbat alışkanlığımız sürdü, yine geriye düştük. Bence bu slogandan acilen kurtulup, aynen EURO 2020 eleme grubunda olduğu gibi zor gol yediğimiz günlere dönmeliyiz artık.

Güntekin Onay - Hürriyet
Bir yıldır kazanamayan ay yıldızlı ekibimiz kollektif oyundan uzak bireysel beceriler ve her şeyden önce rakibin hatalarıyla kazandı. Bu maçtan dersler çıkarmalıyız. Daha fazla topa sahip olmanın yollarını bulup, oyunu kontrol edecek bir ulusal takım bu kadrodan fazlasıyla çıkmalı. Kazanamadığımız, ancak bundan çok daha iyi oynadığımız maçlarımız oldu.

Gürcan Bilgiç - Sabah
Kazanınca her şey güzel. Ancak daha iyi, kontrollü, hükmeden olma adına, "korkular"dan arınmamız gerekiyor. Bu kadro bunu hak ediyor. Daha fazla istemek, daha "akılsız" olmak anlamına gelmemeli. Gelirse, gelişme olmaz.

Serdar Ali Çelikler - Habertürk
Şimdi Uluslar Ligi`nde ilk galibiyetimizi alabildik. Ama oyunumuz geri gidiyor. Uluslar Ligi B klasmanından küme düşme ihtimalimiz kalmadı. Ama kaliteli oyunculardan kurulu takımımız bu kalitenin altında yönetiliyor. Aslında böyle değildi. Şenol Güneş 2019`da gayet iyiydi. 2020`de konsantresi mi azaldı tam anlayamadım. 2021`de çok daha konsantre bir Güneş görme dileğimizle..
(Haber Merkezi)
Paylaş