Ne dediler?..

875

 Fenerbahçe`nin Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadele oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Ömer Faruk Beyaz`a takan Emre Belözoğlu, maç sonunda yaptıı açıklamada futbolu bırakma kararını 1-2 gün içerisinde kesin olarak vereceğini söylemişti. Emre`nin bu açıklamasının ardından 1 yıl daha oynama ihtimali doğdu. Deneyimli oyuncu hakkında yorum yapan spor yazarları Emre`nin 1 sezon daha oynaması gerektiğini belirtiyor.

 

Erman Özgür - Fanatik

Bu işi zirvede bırakmanın karşılığı zamanlama açısından Emre Bölezoğlu için doğru olabilir ama hâlâ takımın en fazla fark yaratan orta saha oyuncusu iken biraz da maç seçerek Emre Bölezoğlu`ndan saha içinde bir sezon daha faydalanmak hiç de yanlış bir karar olmaz. En azından Emre`nin saha dışı görevine hazırlanması için zaman kazanması da bir başka avantajı olur.

 

Tahir Kum - Hürriyet

Önceki gün Zorlu`da karşılaşıp sohbet ettiğimiz önemli bir isim, konu Emre`ye geldiğinde ,futbolu bırakma kararından vazgeçerek 1 yıl daha oynayacağını söyledi. "Bence doğrusu da bu zaten" diye de ekledi. Şaşırdım. "Evet, Emre bir yıl daha oynamak istiyor. Maşallahı var, oynar da" dedi.

Emre`yi dün telefonla arayarak hem duygularını sorduk hem de bu önemli ismin kendisiyle ilgili sözlerini aktardık. Cevap olarak şunları söyledi: "Ben kararımı vermiştim ama ailem futbola devam etmem için çok baskı yapıyor. Evet, küçük de olsa böyle bir ihtimal var ama netleşen bir şey yok. Her şey 1-2 gün içinde belli olacak." Bu sözlerin ışığında Emre, iki gün sonra düzenleyeceği basın toplantısında, "1 yıl daha futbol oynayacağım" derse şaşırmayın. Benden söylemesi...

Rıdvan Dilmen - NTVSpor

"Son maçında penaltı yaptırdı, golü de attı, yeri öptü ve alkışlarla veda etti. Fakat ben Emre Belözoğlu`nun bu şartlar devam ederken önümüzdeki yıl da futbolcu olarak devam edeceğini düşünüyorum. Ekonomik olarak, saha içini toplamak adına Emre`ye ihtiyaç olabilir. Zaten şuan Sportif Direktör olarak, Başkan  Ali Koç ile çalışıyor. İkisinin bir arada yürümesi mümkün değil. Ama, ben Emre Belözoğlu olsam bir sene daha oynardım."

Haber Merkezi

Paylaş