Ne dediler...

427

 Mehmet Demirkol - Hürriyet

Fenerbahçe’nin maç başı planı çok doğru. Emre sahada. Ön alan baskısı. Eğer Gustavo sahada olsa sadece alan savunması değil, hücum varyasyonları da daha etkili olabilirdi. Belli ki oyunculara genç kaleci var, gördüğünüz yerden vurun emri verilmiş. Bu son hamlelerin kalitesini etkiledi. Ve şutların kalitesi de düşüktü, başta Vedat’ın.

 

Ercan Güven - Milliyet

Fenerbahçe, Muriç atılmasa muhtemelen ortak olacağı, belki de kazanacağı derbiyi 2-0 kaybetti ama hiç olmazsa bir devre dayandı. Direnç gösterdi. Üstün oynadı. Üçüncülük peşindeki Beşiktaş ise oynadığı futbolun kalitesini, görüntüsünü falan bir kenara bırakıp, tek hedefi olan üç puanı aldı. Şampiyonun belli olduğu bir gecede ne kadar önemi varsa artık…

 

Kemal Belgin - Türkiye

Bu maçta kalecilere de bölüm ayırmamız gerekir. Ersin’in üç net gol pozisyonuna refleks koyuşuna karşı bizim ülkemizin ekran ve sütun yorumcularının büyük kaleci diye niteledikleri Altay’ın neler yaptığı acaba görüldü mü? Şimdi bu maçta da her iki takım üzerinden çoğu zaman yazmayı bir görev addettiğim konuya geleyim. Bizim ülkenin şu andaki benim yine ölçülerime göre bir numaralı futbolcusunun Caner Erkin olduğu acaba yine fark edilmedi mi?

 Haber Merkezi

Paylaş