Mutan basının karşısına çıkıyor

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, AKP Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay’ın açıklamalarına yanıt verecek. Her ay basın mensuplarının karşısına geçerek eleştirilere ve Kepez Belediyesi’ne yapılan bazı girişimleri kamuoyu ile paylaşan Mutan, önümüzdeki hafta yine zehir zemberek açıklamalarda bulunacağının sinyallerini verdi.

730
Her ay basın mensuplarının karşısına geçerek eleştirilere ve Kepez Belediyesi’ne yapılan bazı girişimleri kamuoyu ile paylaşan Mutan, önümüzdeki hafta yine zehir zemberek açıklamalarda bulunacağının sinyallerini verdi. 13 Mart Salı günü Kepez Belediyesi’nde basın toplantısı düzenlemeyi planlayan Başkan Mutan, hem geriye dönük bazı konularda açıklama yapacak hem de AKP Kepez Belde Başkanı Ülkü Ay’ın eleştirilerine sert bir yanıt verecek.
 
Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Kepez’de bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili açıklama yaparak kendisini eleştiren Ay’a önümüzdeki hafta içerisinde cevap vereceğini söyledi. Toplantılarını bir konu ile bitirmediğini genel olarak bir çok konuya değindiğini anımsatan Başkan Mutan, AKP’nin Kepez belde başkanına da gereken cevabı vereceğini dile getirdi.
Paylaş