Mutan’dan Önder’e zeytin dalı

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’e zeytin dalı uzattı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, yeni Merkez İlçe yönetiminin kucaklama operasyonu başlattığını ifade ederken, CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise; “Yoğun çalışma bizi bekliyor. Başarı kaçınılmaz. Başarının yolu sevgiden geçer” dedi.

537
 
Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve beraberindekiler CHP merkez ilçe başkanı Nejat Önder ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Mutan ziyaret öncesi Önder’e zeytin dalı uzattı. Her iki isimde açıklamalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
“Kucaklama operasyonu başladı”
Yeni Merkez İlçe yönetiminin kucaklama operasyonu başlattığını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan; “Belediyemizi ve belde örgütümüzü ziyaret ettiler. Biz her zaman biriz her zaman diri olacağız. Nejat başkan uzun zamandır bildiğimiz bir ağabeyimiz. Önümüzdeki yerel ve cumhurbaşkanlığı ya da başkanlık gibi belli olmayan zor bir seçim sürecinde yer alıyorlar. En büyük zorluklarda partiler, üyeler. CHP’liler siyasal algı ve düzeyi belli noktada olanlardır. CHP’de yönetici olmak zor.  Zor da CHP’nin görevi işi. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
 
“Bir, beraber olacağız”
Yerel seçim süreci kapsamında yerel yönetim çalışmalarını başlattıklarını ifade eden CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder; “Ateşten gömlek giydik. Yerel seçimleri geçirecek bir yönetimiz. Bir olacağız, beraber olacağız, birlikte kazanacağız demiştik. Yoğun çalışma bizi bekliyor. Başarı kaçınılmaz. Başarının yolu sevgiden geçer. Bizde bir ve beraber olacağız” dedi.
 
Paylaş