Muhteşem konser

Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu saz ve ses sanatçıları, Şef İftihar Vanlı eşliğinde, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi`nin 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkaleli müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi.

590
 
 
 
Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi`nin 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda konser verdi. Konseri izlemeye Çanakkale Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Defterdar Sacide Şakar, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
 
Şef İftihar Van’lı yönetiminde sahne alan koro birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu`nun sanatçıları birbirinden güzel yorumları, şarkıları ve ezgileriyle Çanakkaleli müzikseverler tarafından ayakta alkışlanırken, keyifli dakikaların yaşandığı konserde birbirinden güzel Halk Türkülerini koro ile birlikte söyleyen kentli unutulmaz bir gece daha yaşadı.
 
Konser sonunda Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş Koro Başkanı Süheyla Eriş ve Koro Şefi İftihar Vanlı`ya çiçek takdim ederek korodaki tüm saz ve ses sanatçılarına teşekkürlerini sundu.
 
 
Paylaş