havadurum

Muhtarlar Günü’nde Vali Aktaş’tan Ziyaret



Vali İlhami Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Çanakkale Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette, muhtarların sorunları ve talepleri dinlendi. 

1153

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyarette, muhtarlarla sohbet eden Vali Aktaş, demokrasinin temel taşı olan muhtarlığın önemine vurgu yaptı.

Ziyaretten Memnuniyet Duydular

Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin Arslan ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, muhtarlarla sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Demokrasinin Temel Taşı

Vali İlhami Aktaş ise, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlara teşekkür ederek, demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. Vali Aktaş, çalışmalarında başarılar dileyerek, muhtarlara her zaman destek olacaklarını belirtti.(Haber Merkezi)

Paylaş