havadurum

Muhasebe kursiyerleri sertifika aldı

Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, İŞKUR ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü`nün ortaklaşa düzenlediği kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle dağıtıldı.

998
 
 
Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, İŞKUR ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü`nün işbirliğinde düzenlenen `Bilgisayar Destekli Muhasebe Meslek Elemanı Yetiştirme Kursu` sona erdi. Kursun sona ermesiyle birlikte Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası`nın hizmet binasında sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yasemin Şenol, muhasebeciler ve çok sayıd akursiyer katıldı.
 
 
Alacaoğlu; “Kursiyerlere destek olacağız”
Törende konuşan Çanakkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu; “Kurs ile verilen eğitimler sonrasında eğitim alan ve İŞKUR’a kayıtlı açık işsiz konumunda bulunan kursiyerlere meslek kazandırmak suretiyle, aktif işgücü piyasasında istihdamlarını kolaylaştırarak, topluma yararlı olmak hedefine ulaşılmıştır. Proje sonunda ilerleme kaydeden tüm yararlanıcılara Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından ulusal düzeyde geçerliliği olan “Kurs Bitirme Belgesi” verilmesiyle, bu grubun toplum içerisindeki istihdam edilebilirliğinin ve itibarının arttırılması sağlanacaktır. Kursumuza katılan bütün kursiyerler aldıkları teorik ve pratik eğitimlerin ardından kursu başarı ile tamamlamışlardır. Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak, kursiyerlerin aktif işgücü piyasasında yer almaları konusunda destek olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, kursiyerlerin eğitimlerini veren eğitim komisyonumuza, İŞKUR’a, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne ve kursiyerlerin pratik eğitimine destek olan meslek mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Üç ay boyunca süren eğitimlerin ve alınan bilgiler sonucu artan işgücü kalitesinin başta Çanakkale’miz olmak üzere tüm ülkemiz için hayırlı olmasını umut eder, kursiyerlere bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim” dedi.
 
Çalışkan; “Kurslarımız devam edecek”
İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan ise; “İŞKUR olarak işgücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda hangi meslekte ara eleman ihtiyacı var ise kurs açıyoruz. Açtığımız kurs 3 ay sürdü. Öncelikle kursiyerlere teorik eğitimler verildi. Şimdi ise muhasebeci yanında pratik eğitim alacaklar. Yapılan işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu. Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yasemin Şenol da kursiyerleri tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
Paylaş