Müdürün görevden alınması muhtarları kızdırdı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Çanakkale İl Müdürü Volkan Arpacı`nın görevden alınması muhtarların tepkisine neden oldu. Başarılı çalışmalarının yanı sıra mahalle ve köylerde yaşanan sorunların çözümü için büyük çaba sarfeden Arpacı`nın yeniden göreve geri gelmesi için muhtarlar tarafından imza kampanyası başlatıldı.

1712
Görevden alınan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Çanakkale İl Müdürü Volkan Arpacı`nın yeniden görevine dönmesi için il genelinde imza kampanyası başlatıldı. Çanakkale Muhtarlar Derneği`nde başlatılan imza kampanyası il geneline de yayılırken, muhtarlığa gelen çok sayıda mahalle ve köy muhtarları kampanyaya imza atarak Arpacı`nın yeniden göreve geri alınmasını istedi. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Çanakkale İl Müdürü Volkan Arpacı`nın görevden alınmasına kızan muhtarlar, il genelinde başlattıkları kampanya kapsamında toplanan imzaları ilgili makamlara iletecekler.
Balıkçı; “Arpacı`nın göreve geri iade edilmesini istiyoruz”
İl genelinde muhtarların her zaman yanında olup isteklerini geri çevirmeyen UEDAŞ Müdürü Volkan Arpacı`nın görevden alınmasına tepki göstermek amacıyla bir imza kampanyası başlattıklarını belirten Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı; kentte hizmet eden muhtarlar olarak Arpacı`nın UEDAŞ`taki görevine devam etmesini istediklerini söyledi. Balıkçı; “İl genelindeki muhtarlarla iç içe olan ve muhtarların her isteğine olumlu yaklaşan bir müdürün görevden alınması bizleri şok etmiştir. Bu nedenle sayın müdürümüzün yeniden göreve geri gelmesi için imza kampanyası başlattık. Bu imza kampanyası sadece Çanakkale merkezde değil, tüm ilçelerinde de devam edecektir. Muhtarlar olarak sayın UEDAŞ Müdürü Volkan Arpacı`nın ani bir şekilde görevden alınmasına karşıyız. Bu kampanya ile birlikte müdürün tekrar göreve geri gelmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Vural; “Gerekirse Enerji Bakanlığı`na çıkacağız”
Arpacı`nın göreve geri gelmesi için gerekirse Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı`na kadar çıkacaklarını ifade eden İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural ise; “UEDAŞ Müdürü sayın Volkan Arpacı`nın aniden görevden alınması mahalle ve köy muhtarlarını üzmüştür. Sayın Arpacı, çok uzun yıllardır Çanakkale`de görev yapıyor ve halkla bütünleşmiş bir kişidir. Görevini de çok iyi yaptığına inanıyoruz. Herkese eşit bir yaklaşım sergilediğini düşünüyoruz. Çanakkale`ye bu kadar iyi bir hizmet eden müdürün görevden alınmasına tepkiliyiz. Sayın Arpacı`nın yeniden Çanakkale`de görevine devam etmesini istediğimiz için muhtarlar olarak bir imza kampanyası başlattık. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gerekirse Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı`na kadar gitmeyi düşünüyoruz. Bu kamnpanya sayın Müdür Volkan Arpacı göreve geri gelinceye kadar sürecektir” diye konuştu.
Şahin; “Müdürün görevden alınması bizleri üzdü”
Çanakkale`de görevini en iyi şekilde yapan UEDAŞ Müdürü Volkan Arpacı`nın görevden alınmasına tepki gösterdiklerini kaydeden Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin; “Sayın Volkan Arpacı, Çanakkale`de görev yaptığı süre içerisinde muhtarların mahalleleriyle ilgili dile getirdiği sorunları çözüme kavuşturmak için çaba göstermiştir. Muhtarların istek ve talepleriyle her zaman ilgilenmiştir. Herkese de eşit bir şekilde yaklaşmıştır. Böyle bir anlayışta olan müdürün görevden alınması nedeniyle üzgünüz. Sayın Arpacı`nın görevine yeniden başlaması için imza toplanıyor. Muhtarlar olarak sayın Arpacı`nın göreve geri gelmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Paylaş