havadurum

Mimarlar Odası’nda seçim heyecanı

Çanakkale Mimarlar Odası, hafta sonunu genel kurul ve seçim heyecanı ile geçirdi. Mimarlar Odası Çanakkale Şube Başkanı Sevil Ural’ın karşısına rakip çıkmadı ve yönetim güven tazeledi.

913
 
 
Çanakkaleli mimarlar hafta sonunu yeni hizmet binasının açılışı, genel kurul, yemekli davet ve seçim heyecanı içinde geçirdi. Mimarlar Odası’nın İsmet Paşa Mahallesi Hasan Mevsuf sokak adresinde açılan yeni binası pilav ikramı ile hizmete girdi. Daha sonra genel kurul toplantısı için Çanak Otel’de buluşan mimarlar, önceki yılın değerlendirmesinin yaptı.
 
Uzun yıllardır Mimarlar Odası’na ait olan fakat bir türlü restorasyonu bitirilip hizmete açılamayan tarihi binanın kendi döneminde bitirildiğini belirten Ural “Önümüzdeki dönemde daha aktif bir şekilde çalışacağız, Çanakkale kenti için çevreye duyarlı çalışmalar yapacağız. Kazdağları, yat limanı gibi konularda rengimizi belli edeceğiz ve daha aktif olup ne tarafta olduğumuzu belli edeceğiz” dedi.
 
Cumartesi gecesi Truva Oteli’nde yemekte buluşan Çanakkaleli mimarlar keyifli dakikalar geçirdi. Pazar günü Çanak Otelde gerçekleşen seçimde tek aday olan Mimarlar Odası Çanakkale Şube Başkanı Sevil Ural güven tazeledi ve tekrar seçildi.
Paylaş