havadurum

Mimarlar’dan Başkan Gökhan’a ziyaret

Çanakkale Mimarlar Odası Başkanı Sevil Ural ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

333
Ziyarette konuşan Çanakkale Mimarlar Odası Başkanı Sevil Ural, yeni yönetim ile birlikte ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a gerçekleştirdiklerini belirterek;  “Seçildikten sonra Ankara’da merkez yönetim kurulu toplantımız ve genel kurulumuz vardı. 13-14-15 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. İlk iş olarak da başkanımızı ziyarete geldik. Sayın başkanımızın istekleri varsa hem onları dinleyeceğiz hem de oda olarak isteklerimizi söylemek için buradayız” dedi.
 
Çanakkale Mimarlar Odası Başkanı Sevil Ural’a ve yeni yönetime başarılar dileyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Uzun yıllardan beri Mimarlar Odası ile iyi bir iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Bu güne kadar Mimarlar Odası’nın projelerimize çok önemli katkıları oldu. Yeni yönetim ile birlikte aynı sıcak ilişkilerle kentin mimari dokusu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişine devam edeceğiz” diye konuştu.
Paylaş