Milletvekili Turan; "Türkiye'de örnek bir teşkilatlanmayı yeniden hatırlatacağız"

835

 AKP tarafından tüm Türkiye’de başlatılan üye seferberliği dün AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katılımı ile Cuma Pazarı girişinde başlatıldı. Kampanyaya, AKP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulları ve üyeleri de katıldı. Üye fonuna kendisi de imza atan Milletvekili Turan, üye olmak isteyen istemeyen tüm Çanakkalelileri üye standına davet ederek, 11 milyonu aşan bir üye ile Türkiye’de ve dünyada örnek bir teşkilatlanmayı tekrar hatırlatmak istediklerini ifade etti. Yatırımlarla ilgili de açıklama yapan Milletvekili Turan, pandemi günlerinde bazı yatırımların gecikse de bitirileceğini ifade ederek, Çanakkale’de AMATEM’in açılması için de çalışmalara başlandığını söyledi.

“AK Partiye üye olmak tarihin akışında bende varım demektir”

Milletvekili Turan açıklamasında; “Bugün Çanakkale’mizin tarihi mekanlarından Cuma Pazarı’nda Ak Partimizin üye seferberliği adını verdiği üye kampanyasına başlıyoruz.  İçinde bulunduğumuz malum sürece dikkat ederek, pandemi sürecindeki sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uymak şartı ile tüm hemşerilerimizi, üye olmak istemeyip de bizimle sohbet etmek isteyen tüm Çanakkalelileri davet ediyoruz. Bugün Türkiye’nin 81 ilinde Ak Nokta adı ile üye kayıt kampanyasına başlıyoruz. AK Parti’nin şu an 10 milyondan fazla üyesi ile Türkiye’nin en büyük ailesi olduğunu ifade edebilirim. Bu kampanya ile 1 milyon yeni üye diyoruz. Bu kampanya ile birlikte ileri tarihlerde paylaşacağımız üzere 11 milyonu aşan bir üye ile Türkiye’de ve dünyada örnek bir teşkilatlanmayı tekrar hatırlatmak istiyoruz. AK Parti’ye üye olmak sıradan bir iş değildir. AK Parti’ye üye olmak bir kağıt üzerinde atılan herhangi bir imza değildir. AK Partiye üye olmak büyük yatırımlarda ben tarafım demektir. AK Partiye üye olmak tarihin akışında bende buradayım, bende varım demektir. Bu büyük ailenin içerisinde bende varım demektir. Üye olan tüm genç arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çanakkale’de ve Türkiye’mizde büyük bir kampanyanın başlamasını tekrar ümit ediyorum” dedi.

“Çanakkale’mizde AMATEM adı ile tedavi merkezimizin olmasını sağlayacağız”

Yatırımların devam edeceğini belirten Milletvekili Turan; “Biliyorsunuz pandemi sürecinden kaynaklı tüm yatırımlarımızla ilgili bir değerlendirme söz konusu oldu. Ancak biz tüm bu pandemi sürecinin ekonomik bedeline rağmen yatırımlarımıza ara vermeden devam etmek istiyoruz. Bazılarında kısa bir gecikme olsa bile bütün sözlerimiz ve vaatlerimizin yerine geleceğini ifade etmek isteriz. İlçelerimizde ifade ettiğimiz hususlar vardı bunlarında yerine geleceğini ifade etmek isterim. Biliyorsunuz alkolden ve uyuşturucudan zaman zaman vatandaşlarımızın şikayetlerini duyuyoruz. Bizim bölgemizde alkol ve uyuşturucu hususunda tedavi görmek isteyen gençlerimizin en yakın başvuracağı hastane ya İstanbul ya da Manisa’da. Biz istiyoruz ki, Çanakkale’mizde de AMATEM adı verilen uyuşturucu ile ilgili merkezlerin açılmasına öncülük edelim. Bakanlığımızla da görüşüldü. Konuyla ilgili adımlar atıldı ve takibini yapıyoruz. Belediyenin de yapacağı ufak bir düzenleme ile beraber bu işe başlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Çanakkale’mize bu güzel yatırımın, gençlerimize katkı sağlayacak bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde de Çanakkale’mizde AMATEM adı ile hastanemizin tedavi merkezimizin olmasını sağlayacağız” dedi. 

(Oya Koyuncu)

Paylaş