havadurum

Miller’den sene sonu kampanyası

Otomotiv sektörünün lider firmalarından Miller, müşterilerine büyük avantajlar sağlayan kampanyalarını sürdürüyor.

767
Sene sonu kampanyası kapsamında Miller Oto, 20 bin TL`ye 20 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Sene sonuna yaklaşırken Miller kredi faizlerini sıfırladı ve üstelik dosya masrafıda yok. 60 ay yüzde 0,72 faizli kredi kampanyalarıyla Miller yetkilileri sene sonuna yaklaşırken herkese bir FIAT açıklaması yaptı.
 
“Sonbaharın tadını Fiat’ınızla sürün…”
Miller`de büyük avantajlar sağlayan kampanyaların devam ettiğini belirten Miller Oto yetkilileri kampanyalar hakkında bilgiler verdi. Kasım ayında 20 bin TL 20 ay 0 faiz avantajıyla Fiat alanlara rahat rahat ödeme imkanı sunulduğunu belirten Miller Oto yetkilileri; “Fiatınızı şimdi alın rahat rahat ödeyin. Üstelik `Dosya Masrafı` da ödemeyin. İsterseniz daha düşük peşinat ile 30 bin TL 60 aya kadar yüzde 0.72 faizli kredi avantajından yararlanın, dilediğiniz Fiat’a hemen kavuşun. Nakit alımı tercih eden Fiat severlere ise tüm otomobillerde extra 1.750 TL indirim daha. Ailenizin arabası Linea 32 bin TL’den başlayan fiyatıyla Miller Oto’da sizi bekliyor. Hayatınızı hızlandıran, sınıfının en eğlenceli otomobili Fiat Punto’da ise Kasım ayında 31 bin 950 TL’den başlayan çok özel fiyatlar yine Miller Oto da sizi bekliyor. 500 ailesinin büyüyen otomobili Fiat 500 L’ye ise 42 bin 950 TL’den başlayan fiyatlar ve özel hediye paket seçenekleriyle sahip olmak için acele edin. Benzersiz sürüş keyfi ve geniş kişiselleştirme seçenekleriyle 500 binden fazla kombinasyon Fiat 500 ile kendi tarzlarını yansıtmak isteyenler! Üstü açık 500 C 39 bin 250 TL’den başlayan fiyatıyla 500 fiyatına seni çağırıyor” dediler.
“İşte büyüklük budur!!!”
“Tüm ticari araçlarımızda da 20 bin TL 20 AY yüzde 0 faizli kredi! Üstelik dosya masrafı yine Miller`den!!!” diyen yetkililer; “Dosya masrafsız, 20 bin TL 20 ay yüzde 0 faizli kredi avantajı ile Fiat’ınızı şimdi alın rahat rahat ödeyin. Daha düşük peşinat ödemek isterseniz 30 bin TL 60 aya kadar yüzde 0.72 faizli kredi avantajından yararlanın, dilediğiniz Fiat’a hemen kavuşun. Nakit alımı tercih eden müşterilerimize ise Fiat ticari araçlarda bin 750 TL extra indirim! İşinizin ve ailenizin vazgeçilmezi Fiorino 28 bin 050 TL,Yeni Doblo ise 34 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla sahibini bekliyor. Kasım ayında Fiat Servis, Koçtaş, Aygaz Tüpgaz, Arçelik ve Beko’da Paro’lu kartla toplam 500 TL’lik harcama yapanlar, Fiat Doblo Combi ve Fiorino’da bin TL indirim kazanıyor. 30 Kasım’a kadar olan bu fırsatı kaçırmayın. Fiat`tan büyüklüğün tanımını yeniden yapan yepyeni bir SUV. All Wheel Drive teknolojisi, Multijet II motorunun ürettiği 170 HP güç ve 7 deri koltuğuyla Freemont büyüklüğünü her alanda gösteriyor. Üstelik şimdi Freemont sunroof hediyesiyle sizi bekliyor” dediler.
Paylaş