havadurum

MHP’den Nevruz kutlaması

Nevruz Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. MHP İl Başkanlığı’nın organize ettiği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklediği Nevruz kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda bir aya gelen MHP’lilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş, yakılan ateşin üzerinden atladı.

521
 
MHP İl Başkanlığı’nın organize ettiği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklediği Nevruz kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Mehter bölüğünün de yer aldığı etkinlikte, efelerin gösterisi ise büyük alkış topladı.
 
Halkın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Nevruz etkinliği kapsamında ateş yakıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda bir aya gelen MHP’lilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş, yakılan ateşin üzerinden atladı. Etkinliğe MHP İl Başkanı Efkan Erkan, partililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakılan ateşin üzerinden atlayan vatandaşlar, daha sonra temsili demir dövdüler.
 
Paylaş