havadurum

MHP’de Tuna ve Doğan aday adayı oldu

MHP`de İl eski Başkanı Mustafa Doğan ile, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Temsilcisi Kürşat Tuna, aday adaylıklarını dün açıkladılar. Doğan, “Biz kadrolarımızla, partimizle bu memleketi idare etmeye hazırız” derken, “Bu dönem en az iki milletvekili istiyoruz” dedi.

673
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2015 seçimleri için aday adaylarını açıklamaya devam ediyor. Partinin etkili isimlerinden Mustafa Doğan ve İbrahim Kürşat Tuna, aday adaylıklarını dün düzenledikleri basın toplantısı ile açıkladı. Aday adaylıklarının açıklandığı dünkü toplantıda ilk konuşmayı MHP İl Başkanı İsmet Balkan yaptı. Kendisini çok şanslı bir il başkanı olarak değerlendiren Balkan, “Ben çok şanslı bir il başkanıyım. Çünkü birbirinden değerli aday adaylarıyla seçime gidiyoruz. Bütün aday adaylarımız sonuna kadar, 7 Haziran`da Yüksek Seçim Kurulu o açıklamayı yapana kadar çalışmanın içinde olacaklarını belirttiler. O yüzden hepsini tebrik ediyorum” dedi.
 
 
“Kadrolarımız hazır”
MHP milletvekili aday adayı Mustafa Doğan, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi`nden aday adaylığımızı açıklamak için buradayız. Biz bütün arkadaşlarımla birlikte, teşkilatlarımızla birlikte, bu kötü gidişata dur demek için, milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıkmış bulunmaktayız. 7 Haziran seçimlerinde bizim için iyi senaryo Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarıdır. Kötü senaryo ise koalisyonun ortağı olmaktır. Biz kadrolarımızla, partimizle bu memleketi idare etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.
 
 
“En az iki vekil çıkarmak istiyoruz”
MHP`nin Çanakkale`de ciddi bir oy potansiyeli olduğunu hatırlatan aday adayı İ. Kürşat Tuna, “Biz biliyoruz ki; Çanakkale` de halkın gerçekten seveceği bir aday çıkardığınızda zaten bir milletvekili çıkarırsınız. Ama bu dönem bizim hedefimiz bir milletvekili değil. Bu dönem en az iki milletvekili istiyoruz. Bunu niçin istiyoruz? Bunu iadeyi itibar için istiyoruz. Biz kongreye gittiğimizde bir bütün olduk. Çanakkale Halkı da bu birlikteliği gördüğünde, bunun size geri dönüşümü çok daha güçlü olacaktır. Biz en iyi teşkilatımızla, en iyi adaylarımızı çıkarıyoruz. Çanakkalelilerden de desteklerini bekliyoruz” dedi. *Yusuf SONKURT
 
 
 
 
Paylaş