MHP’de sıcak gelişmeler...

MHP’de sıcak gelişmeler...
MHP`de 29 Eylül tarihinde bazı adayların tanıtılacağı haberi Çanakkale`de de heyecan yarattı. Ancak Çanakkale İl Başkanı Efkan Erkan, açıklanacak adayların arasında Çanakkale`nin olmadığını, buradaki adayın bir-bir buçuk ay içinde açıklanacağını söyledi. Erkan, “İlçelerdeki adaylarımızı da daha kısa bir süre sonra açıklamayı düşünüyoruz” dedi.

798
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2014 seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. 29 Eylül pazar günü Ankara`da düzenlenecek toplantı ile o ana kadar belirlenen adayların kamuoyuna açıklanacağı Çanakkale`de de parti içinde heyecan yarattı. Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Efkan Erkan, 2014 yerel seçimde bazı adayların tanıtılacağı Ankara`daki toplantıda Çanakkale adayının açıklanmayacağını söyledi. Erkan, “Bizim adayımız o toplantıda açıklanmayacak. Ancak biz de çok uzun bir süre beklemeyeceğiz. Diğer partilere göre adayımızı daha erken açıklayacağız. Bin önümüzdeki bir-bir buçuk ay içinde adayımızın açıklanacağını düşünüyorum. İlçelerdeki adaylarımızı daha da erken açıklayacağım” dedi.
 
“Oy oranımızı artıracağız”
Kentteki siyasetin CHP üzerinden şekilendiği AKP ve MHP`nin 2014 seçimleri konusunda acele etmediği yönündeki düşünceleri boşa çıkaracak açıklamada bulunan Erkan, “Biz adayımızı diğer partilere göre daha erken açıklayacağız. 2014 yerel seçimlerini bundan önceki seçimler gibi önemsiyoruz. Tüm parti teşkilatımızla hızlı ve etkin bir biçimde çalışarak oy oranımızı önceki seçimlere göre daha da artıracağız. Çanakkale`de seçimlerin üç favori partisinden biriyiz. Seçimlere güçlü bir biçimde gireceğiz” dedi.
Paylaş