Mecliste tutanak tepkisi...

İl Genel Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen meclis toplantıları sonrasında hazırlanan tutanaklardaki eksiklikler tepkilere neden oluyor.

250
İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin önderliğinde toplanan meclis üyeleri, her ay gündemde yer alan konuları tartışıyor. Hareketli ve bir o kadar da tartışmalı geçen meclis toplantıları sonrasında hazırlanan tutanakların eksik kalması ise meclis üyelerini dikkatinden kaçmıyor. Toplantılarda söz alarak bazı konularda görüşlerini bildiren CHP’li İl Genel Meclis üyeleri, hazırlanan tutanaklarda konuşmalarının tam anlamıyla tutanağa geçmemesi nedeniyle tepki gösterdiler.
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda söz alarak bazı açıklamalar yapan CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Öztürk, toplantıda yaptığı açıklamalarının meclis tutanaklarında yarım kalmasını eleştirdi. Toplantıya katılan meclis üyelerinin konuşmalarının tam anlamıyla tutanaklara geçmesi gerektiğini ifade eden Öztürk; “İl Genel Meclisi toplantılarında konuşan üyelerin ifadelerinin tam anlamıyla tutanaklara geçmesi gerekiyor.. Demek ki işlerine gelmiyor yazmıyorlar” dedi. Öztürk, bu konuda İl Genel Meclisinin daha duyarlı olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Paylaş