havadurum

Meclis Dergisi’nden Çanakkale’ye iki ödül

Meclis Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Türkiye’ye Hizmet Edenler Ödülleri kap-samında başarılı milletvekili ödülü CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’a, başarılı belediye başkanı ödülü ise Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer’e verildi.

736
 
Meclis Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Türkiye’ye Hizmet Edenler Ödül Töreni bu yıl Ankara Sürmeli Otel’de birçok siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve işadamının katılımı ile gerçekleşti. www.meclisdergisi.com’ da yapılan oylama ile ödüle layık görülen yılın; devlet adamı, başarılı siyasetçisi, başarılı milletvekili, başarılı belediye başkanı ve işadamları ödüllerini aldılar.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülkenin ve seçildikleri bölgelerin sorunları başta olmak üzere, genel kurul ve komisyonlarda göstermiş oldukları performans, düzenledikleri basın toplantıları, yaptıkları yazılı ve sözlü açıklamalar ile vermiş oldukları kanun teklifleri, yazılı ve sözlü önergeleri dikkate alınarak yılın başarılı milletvekilleri ödüllerine Cumhuriyet Halk Partisi’nden Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka ve Ardahan Milletvekili Ensar Ögüt layık görüldü.
 
Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ödülünü Meclis Dergisi Yazı İşleri Müdürü Yazar Murat Polat’tan alırken, bir de teşekkür konuşması yaptı Sarıbaş ;”Halkımın bana vermiş olduğu onurlu görevi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında en iyi şekilde yapmaya çalışarak beni buraya Layık görenleri mahcup etmemeye çalışıyorum. Ülkemin sorunlar çok büyük. Özellikle de 11 yıldan beri ülkemizi yönetmeye çalışan AKP iktidarı mevcut sorunlarımıza pek çoklarını da ekleyerek işin içinden çıkılmaz hale getirdi. Bir taraftan ülkemizde gün geçmiyor ki bir vatan evladı teröre kurban gitmesin. Halk perişan, köylü, çiftçi borç batağında, işçi ve memurun hali ortada. Ülkemizi yönettiğini sananlar emperyalist güçlerin elinde oyuncak olmuş, her an komşularımızla bir savaşın eşiğine getirilmiş durumda. Bir an önce bu iktidardan kurtulmamız gerekir. Ben halkımıza güveniyorum. Umudumu kesmedim. Halkına, yurduna sahip çıkacak. Ülkesini en zor koşullarda düzlüğe çıkaracak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyarak, bu karanlık günlerden de kurtulmasını bilecektir. Yılın Başarılı Milletvekilleri arasında şahsımı da layık görüp seçenlere ve Meclis Dergisi’ne teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.
 
Bu yıl onuncusu yapılan ödül töreninde yılın belediye başkanları da unutulmadı. Cumhuriyet Halk Partili başarılı olan belediye başkanlarından Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer yılın başarılı belediye başkanları ödülüne layık görüldüler. Tuncer ödülünü TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam’ın elinden alıp, bir teşekkür konuşması yaptı.
Paylaş