havadurum

Meclis değil, üyelikler düşecek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısının çoğunluk sağlanamaması nedeniyle yapılamaması sonucu bazı üyeleri kötü sürpriz bekliyor. Toplanamayan meclis sonrasında üç kere toplanılmaması durumunda yönetim kurulunun düşeceği söylentileri üzerine yapılan spekülasyonlar boş çıktı.

551
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı meclis toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştı. Toplantının yapılamaması nedeniyle katılan üyelerin imzaları ile tutanak tutuldu. Toplantının ardından en çok merak edilen konu Meclis ve Yönetim Kurulunun fesih olup olmayacağıydı.
 
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden aldığımız bilgiye göre fesih söz konusu değil. Toplantıların üst üste yapılamaması durumunda yeni bir seçim takviminin gündeme gelmeyeceği öğrenildi. Ama asıl tehlike toplantıya katılmayan üyeleri bekliyor. ÇTSO üyesi çoğunluk sağlanamayan toplantılara üst üste katılmaz ve toplantılarda gerçekleşemezse üyeliği düşüyor. Bunun yanı sıra bir üye 6 ay içerisinde meclis toplantılarının yarıdan bir fazlasına katılmazsa da üyeliği düşüyor.  Ayrıca Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının seçimli olağan genel kurul toplantısı tarihinde de bir değişikliğe gidilmediği öğrenildi.
Paylaş