havadurum

Madencilerden Başkan Gökhan’a sürpriz ziyaret

Metal Madencileri Derneği Yönetimi Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret,Metal Madencileri Derneği olarak örgütlenen madencilerin kamuoyunun altın üretimine karşı tepkisine karşı bazı girişimlerde bulunacağı sinyallerini verdi.

582
Madencilerin faaliyetleri anlatmak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yeni kurulan dernek ilk ziyaretini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Metal Madenciler Derneği Yönetim Başkanı Berkin Akol: “ Maden firmaları mahallenin yaramaz çocuğu gibidir, madencilere karşı hep tek taraflı bir bakış açısı var. Amacımız ikna etmek değil, kamuoyuna doğru bilgi aktarmak” dedi.
 
Başkan Gökhan ziyarette dernek yöneticilerine ilk ziyaretin kendisine gerçekleştirilmesindeki nedenin en çok madencilere karşı ses çıkaran muhalif ses olmasından kaynaklanıp, kaynaklanmadığını sordu. Bir Çanakkaleli olmanın yanında, aynı zamanda Kazdağlı olduğunu da belirten Gökhan, “O yöreyi iyi bilirim. Halen orada meyve bahçelerimiz var. Biz de muhalefet yapıyorduk, ama karşımızda muhatap bulamıyorduk, artık karşımızda bir muhatap olacak” dedi.
Paylaş