havadurum

Maaş farkında Çanakkale şanslı

Türkiye genelinde bazı kurumlarda yatmayan memur maaş farkı zammı Çanakkale’de yattı. AKP hükümetinin toplu iş görüşmelerinde memura verdiği maaş zammının bazı illerde yatmaması tepkilere yol açarken, bu konuda şanslı olan Çanakkale’de görev yapan memurlar ise maaş farkı zamlarını aldılar.

865
AKP hükümetinin toplu iş görüşmelerinde memura verdiği maaş zammının bazı illerde yatmaması tepkilere yol açarken, bu konuda şanslı olan Çanakkale’de görev yapan memurlar ise maaş farkı zamlarını aldılar. Çanakkale ile bazı illerde memurlar, 5,5 ay olan maaş farkı zammının hesaplara yatması ile birlikte bankamatiklerden paralarını çekerken, bazı illerde de memurun toplu sözleşme mağduriyeti devam ediyor.
 
2,5 milyon memur, maaş farklarını ve gecikme zammını hâlâ alamaması dikkat çekerken, Maliye Bakanlığı`nın hesaplamaları tamamlayamaması ise gerekçe gösteriliyor. 5,5 aylık fark ile birlikte gecikme zamlarının önümüzdeki hafta hesaplara yatacağını bildirilirken, maaş farkını üç gün öncesi alan Çanakkale’deki memurlar ise şanslı.
Paylaş