havadurum

Liman işletmesinden polise tam destek

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü münasebetiyle Çanakkale Liman İşletmesi Genel Müdürü Ali Aktoprak ile Liman Müdürü Evren Beceren, Çanakkale (Kepez) Liman İşletmesi bünyesinde görev yapan Çanakkale Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ndeki polis memurlarını tek tek ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

892
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkomiser Hanefi Kabaoğlu; “Bizleri düşünmeleri, ziyaret ederek onurlandırmaları elbette bizi duygulandırdı ve memnun etti. Çok gururlandık ve mutlu olduk, teşekkür ederiz” dedi.
 
 
 Ayrıca, Çanakkale Liman İşletmesi Genel Müdürü Ali Aktoprak’ın Polis Haftası’nı kutlamak üzere gönderdiği telgrafta şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, toplumsal güvenin korunmasında gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatı’ nın kuruluşunun 168. yıldönümünde, tüm emniyet teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası’nı kutluyor; şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.”
Paylaş