havadurum

Lapseki köyünde mevlit programı düzenlendi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan yol çalışması şerefine Kangırlı Köyü Muhtarlığı tarafından özel bir Mevlit-i Şerif programı düzenlendi.

708

Kangırlı köyü, Çanakkale İl Özel İdaresi'nin yoğun emeğiyle yol çalışması tamamlandı. Kangırlı köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen Mevlit-i Şerif programı, coşkuyla kutlandı. Programa, Vali İlhami Aktaş, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet Özgün ve köy sakinleri de katıldı. Vali Aktaş, köy sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet ederek, onların istek ve ihtiyaçlarını dinledi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Mevlid-i Şerif programı dualar eşliğinde gerçekleşti ve Vali Aktaş, "Cenab-ı Allah hayrınızı kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Mevlid-i Şerif programının ardından, Vali İlhami Aktaş, Kangırlı köyünde bulunan eski hamam ve okul bölgesinde incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı Mehmet Özgün, hamam ve okul hakkında Vali Aktaş'a bilgi verdi. Köy sakinleri, Vali Aktaş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

(Esra Güller)

Paylaş