havadurum

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz, basın mensuplarını ağırladı

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin ile birlikte, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, günlerini kutladı. Başkan Yılmaz, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, milletin haber alma hakkı için gece gündüz çalışan basın mensuplarına teşekkür etti.

830

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerini makamında kabul etti. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin’in de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Yılmaz, basın mensuplarının gününü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Yılmaz, basın mensuplarının, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, aziz milletin haber alma hakkı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Başta Lapseki’li basın mensuplarımız olmak üzere, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Sesimizi hemşehrilerimize ulaştıran, tüm basın mensuplarımıza teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dileriz” dedi.

Basın mensupları da, Başkan Yılmaz ve İlçe Başkanı Engin’e, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş