“Kurduğumuz bağlar kalbimde özel bir yer tutacak”

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle ilçeye veda ederken, görev süresince yaptığı projeler ve hizmetler hakkında duygu dolu bir mesaj yayımladı.

843

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş Cumhur Başkanlığı kararnamesi ile Şanlı Urfa Vali Yardımcılığına atanmıştı. Şehitler diyarı Çanakkale'de ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un memleketi olan Bayramiç'te, siz kıymetli Bayramiç’li hemşehrilerim için çalışmak, ilçemizin gelişimi ve refahı için katkıda bulunmak şahsım adına büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu diyen Kaymakam Alper Taş sözlerine şöyle devam etti;

“Değerli Bayramiç’li hemşehrilerim,

Üç yıl önce büyük bir heyecanla başladığım Bayramiç’teki görevimden, Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmış olmam nedeniyle bugün ayrılıyorum. Şehitler diyarı Çanakkale'de ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un memleketi olan Bayramiç'te, siz kıymetli Bayramiç’li hemşehrilerim için çalışmak, ilçemizin gelişimi ve refahı için katkıda bulunmak şahsım adına büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu.

Görev sürem boyunca, sizlerin desteği ve iş birliği ile eğitim, turizm, tarım, sosyal yardımlaşma ve güvenlik alanlarında önemli projeleri hayata geçirdik ve köylerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarının geliştirilmesi ve yetenekleri doğrultusunda desteklenmeleri için projeler yürüttük. Tarımda modern tekniklerin uygulanmasını teşvik ederek, çiftçilerimizin verimliliğini artırmak için çalıştık. İlçemizin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmaya yönelik turizm projelerini uyguladık. Güvenlik alanında ise, huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak için gereken önlemleri aldık.

Bu süreçte ilçemizdeki tüm kurum amirlerimize, personelimize, projelerde emeği geçen tüm ekiplerimize ve çalışmalarımızda daima yanımızda olan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni görev yerimde de, Bayramiç’imize hizmet etmiş olma mutluluğu ile çalışmalarımı sürdüreceğim. İlçemizin her zaman güzel gelişmelerle anılmasını ve daha da ileriye gitmesini temenni ediyorum. Sizlerle kurduğumuz bağlar ve birlikte başardıklarımız her zaman kalbimde özel bir yer tutacaktır. Haklarınızı helal etmenizi dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek diliyorum. Hoşça kalın” diyerek sözlerini noktaladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş