Küçükkuyu Belediyesi'nden 2024/2025 eğitim yılı için hazırlık

Küçükkuyu Belediyesi, Yiğitcan Tönük Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak 2024/2025 eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı. Yeni dönemde, çocukların gelişimini destekleyen eğitici ve eğlenceli programlarla eğitim hizmetlerini sunmaya devam edecek.

471

Küçükkuyu Belediyesi'nin Yiğitcan Tönük Kreş ve Gündüz Bakım Evi, bu yıl çocukların eğitim ve gelişim süreçlerini en üst düzeye çıkaracak kapsamlı hazırlıkları yaparak eğitim ve öğretim yılının açılmasını bekliyor. Bu yıl Yiğitcan Tönük Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuklarımıza verilecek olan eğitim programları, hem öğretici hem de eğlenceli olacak.

“Doğru yerde, mutlu çocuklar ve güçlü yarınlar için yuvamız sizleri bekliyor”

Yeni döneme kapılarını açmaya hazırlanan Küçükkuyu Belediyesi, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada; “Yiğitcan Tönük Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak 2024-2025 Eğitim ve öğretim yılı için güçlü kadromuz ve branş öğretmenlerimizle yola çıkmaya hazırız. Doğru yerde, mutlu çocuklar ve güçlü yarınlar için yuvamız sizleri bekliyor. Kreşteki kontenjanlarımız sınırlı sayıdadır” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş