havadurum

KÖYDES Projesi ankete konu oldu

Köy Altyapı Hizmetlerini Destekleme Projesi (KÖYDES) Biga İİBF Kamu Yönetimi Bölümü tarafından hazırlanan ankete konu oldu.

468
Biga İİBF Kamu Yönetimi Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Görün, Arş. Gör. Dr. Mustafa Kara ile Arş. Gör. C. Öykü Dünmez Kara’nın ‘Bir Kırsal Kalkınma Girişimi Olarak KÖYDES Projesi ve Çanakkale Örneği’ isimli Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında hazırladığı anket meclis üyelerine dağıtıldı.
 
Toplantı başlamadan önce meclis üyelerinin görüşlerine başvurulduğu anket 7 sayfadan oluşurken; KÖYDES Projesi’nin kırsal kalkınma üzerindeki etkisi, KÖYDES Projesi’nin KHGB’lerin iş ve hizmet üretme kapasiteleri üzerindeki etkisi, KÖYDES Projesi’nin ilçe özel yönetimleri ve mülki idare amirleri üzerindeki etkisi gibi konularında yer aldığı ankete meclis üyeleri ilgi gösterdi. Büyük bir titizlikle Çanakkale İli KÖYDES Projesi Anketi’nde yer alan sorulara cevap veren İl Genel Meclis üyeleri, ayrıca ankette de görüşlerini de dile getirme fırsatı buldu. Biga İİBF Kamu Yönetimi Bölümü Arş. Gör. Dr. Mustafa Kara tarafından dağıtılan anket meclis üyelerinin ilgisini çekmeyi başardı.
Paylaş