havadurum

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı yapıldı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen toplantıda, köylerin altyapı projelerinin son durumları değerlendirildi ve ödeneklerin verimli kullanılması kararlaştırıldı.

701

2024 Yılı Köylerin Alt yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. GAMER toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İlgili Kurum Müdürleri, İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı.

KÖYDES projelerinin de son durumları, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşmesi oranlarının da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı. Köylerde sürdürülen projelerin hızlandırılması talimatını veren Vali Aktaş, yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş