havadurum

Kotan’dan Çanakkale halkına teşekkür

Çanakkale’de bir kurum amirinin tacizine uğrayan Nejla Kotan, açtığı davanın sonuçlanmasıyla birlikte teşekkür açıklaması yaptı.

1014
 
Çanakkale Adliyesi’nde görüşülen ve tacizci müdürün 3 yıl bir ay 15 gün cezaya çarptırılmasıyla sonuçlanan taciz davası sonrası kameraların karşısına geçen Nejla Kotan, kendisine destek veren Çanakkale halkının yanı sıra, ailesine ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
 
ELDER`de düzenlenen basın açıklamasında konuşan Nejla Kotan; “Kamuoyundan ve yakın çevrem tarafından takip edilen haklılığı yargı tarafından ispatlanan taciz davası süresince ve evvelinde yanımda, arkamda etten duvar örmüş insanların hepsine teşekkürü borç bilirim. Dizelediğim teşekkür satırlarının sonunda aslında en büyük ve kan bağından gelen en ulaşılmaz desteği veren kız ve erkek kardeşlerime, eşleri ve çocuklarına hayatımın her günü teşekkür etsem azdır. Aslında, hayatının ilk gününden bu yana her mutlulukta olduğu gibi her zorlukta yanımda olan, pes ettiğimde elini uzatan, kayıtsız şartsız inanıp güvenen yüreğimin yarısı kızıma minnet ve teşekkür etme sözüyle... Saygılarımla” dedi.
Paylaş