havadurum

Korgeneral Akbaş’tan Vali Tuna’ya ziyaret

Gelibolu ilçesindeki 2`nci Kolordu Komutanlığı`ndan Harp Akademileri Komutanlığı`na atanan Korgeneral Raif Akbaş, Vali Güngör Azim Tuna`yı ziyaret etti.

386
Korgeneral Akbaş, Valiliğe gelişinde polis merasim mangasını selamladı. Vali Tuna, makamında devam eden ziyarette yaptığı açıklamada, 2`nci Kolordu Komutanı Korgeneral Akbaş`ın görev değişikliği dolayısıyla veda ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Korgeneral Akbaş`a teşekkür eden Tuna; “Birlikte görev yaptığımız süre içinde özellikle Çanakkale Savaşları`nı anma törenleri dolayısıyla organizasyonlarda daha sık beraber olduk. En ince noktasına kadar birlikte çalıştık. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Verdiği her türlü katkıdan dolayı komutanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında ailesiyle birlikte sağlık, afiyet, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
 
Korgeneral Raif Akbaş ise Vali Tuna`ya teşekkür ederek; “Birlikte çalıştığımız süre içinde özellikle tarih kokan bu ilde, 2`nci Kolordu Komutanı olarak sağlamış olduğunuz destek ve işbirliğinden dolayı tüm arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Çanakkale`yi unutmayacağız, Gelibolu`yu unutmak mümkün değil” ifadelerini kullandı.
 
Vali Tuna, ziyaretin sonunda Korgeneral Akbaş`a çeşitli hediyeler verdi.
Paylaş