Konakkale Bosphorus aileleri tanıştı

Makro-Torkam İnşaat İş Ortaklığı ile Çanakkale’de inşasına devam edilen Konakkale Bosphorus’un aileleri tanıştı ve tapu teslimleri başladı.

789
Çanakkale’nin ilk ve tek first class yaşam merkezi Konakkale Bosphorus’un düzenlediği “Aileler Tanışıyor Etkinliği” Park Yeşil’de gerçekleştirildi. Gecenin açılış konuşması Torkam İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli tarafından yapıldı.
 
Dereli konuşmasında 6 aylık uzun bir çalışma sonucunda Çanakkale’nin tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Konakkale Bosphorus projesini Çanakkaleliler’in beğenisine sunduklarını belirtti.  Projenin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Dereli, satışların yarısından fazlasının tamamlandığını dile getirdi. Dereli, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında da satışların tüm hızı ile devam edeceğini sözlerine ekledi. İnşaatların hızla devam ettiğini ve tapuların hazır olduğunu söyleyen Dereli, mülk sahiplerinden İsmail Özdemir ve Turgay Kılıç’a tapularını teslim etti. Dereli son olarak; Konakkale Bosphorus projesinden daire alan mülk sahiplerine teşekkür etti ve bu organizasyonu tanışmak, kaynaşmak ve bir arada eğlenmek için düzenlediklerini belirtti.
 
Tapu teslim töreninin ardından, Konakkale Bosphorus aileler tanışıyor gecesi Türkiye’nin parlayan yıldızı sanatçı Lara’nın sahne alması ile devam etti. Güzel sanatçı söylediği şarkılarla Konakkale Bosphorus ailelerini coşturarak unutamayacakları bir gece yaşattı.
Paylaş