Klima sorununa müdür tepkisi

Çanakkale Merkezde klimaların yarattığı görüntü kirliliği haberi Çanakkale Belediyesi İmar Müdürü Özleyiş Çetin’i kızdırdı. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Çetin; “Bir haber yapıp belediyeyi göreve çağırmışsınız. Hangi görevleri yaptığımızı size yazılı olarak göndeririz” dedi.

736
Klimaların yaratığı görüntü kirliliği halkın da tepkisine neden oluyor. Düzenleme yapılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar Çanakkale Belediyesini göreve davet ediyor.
 
Şehir merkezinde apartmanların ön cephelerinde yer alan klimaların yarattığı görüntü kirliliğinin giderilmesi için Çanakkale Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün yaptıkları çalışmaları sorduğumuz Özleyiş Çetin, sert tepki gösterdi. Özleyiş Çetin şunları söyledi; “Siz yaptığınız haberle ilgili önceden bana sormanız gerekmiyor muydu? Belediyeyi göreve davet etmişsiniz. Biz o davete istinaden gerekli işlemleri yapacağız. Zaten yapıyoruz. Bilgisini almadan yaptığınız için haberi yaptıktan sonra haberin bilgisini almanız garip. Ne yaptığımızı bilmeden bir haber yapıp belediyeyi göreve çağırmışsınız. Hangi görevleri yaptığımızı size yazılı olarak göndeririz.”
Paylaş