havadurum

Kiralık olmanın bedeli bankamatik işçiliği!..

Bilim adamı kılıklı bazı kişilerin üstlenmiş oldukları siyasi rol gereği kullandıkları çeşitli araçlar vasıtasıyla oluşturdukları organize işlerdeki hukuksuzluklar bir bir gün yüzüne çıkıyor.

1655
Çanakkale halkının karşısına çıkmaya cesareti olmayan,kendilerini müstear(sahte ) isimlerin arkasına saklayıp, kendileri gibi düşünmeyen her kesime karşı itibarsızlaştırma kampanyası organize eden tetikçiler zorda kaldıkları her koşulda kendilerini gizlemek için piyonlar kullandılar. Önce Feride K. Yavaş kimliğini üstlenen , sonrada Firuze Ateş benim diyen hukuk önünde kiralık olma rolünü üstlenen sözde gazeteci yaptığı hizmetin bedelini nasıl alıyor ?
 
Bu kadar da olmaz!
Mahkeme karşısında benim diyerek, sahte isimli yazarların rolünü üstlenen kiralık şahsın bu hizmeti karşılığı yaratmış olduğu ilişki akıllara durgunluk verecek düzeyde. Bugüne kadar çeşitli skandallarla gündeme gelen ÇOMÜ yönetimi bu organize ilişkinin altından da kendisini gösterdi. Sahte isimlerle Çanakkale’de çeşitli kesimleri karalayan, itibarsızlaştıran bu bildik kesimler kendi rollerini üstlenen figüranı ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde işçi kadrosunda göstererek Temmuz ayından itibaren sigortasını ödemekte bir nevi bankamatik işçisi olarak ödüllendirmektedir.
 
Böyle bilim kurumu olur mu?
Çeşitli sahte isimlerle kentin siyasetçini, işadamını, gazetecisini, sendikalarını, sivil toplum örgütlerini karalayanlar, hukuk önünde zora düşünce kiraladığı figüranları devreye sokup bunun karşısında üniversitenin bir kurumunda sigortalı olarak gösterilmesinin ardından ÇOMÜ yönetiminin Çanakkale halkına vereceği bir hesap vardır. 1- ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi ile ilişkisi olmayan fakat mahkemelerde Feride K. Yavaş , Firuze Ateş benim diyen kişinin ÇOMÜ’ye ait kurumda sigortalı yapılmasının nedeni nedir? 2-Firuze Ateşi ve Feride K. Yavaş sahte adları ile yazı yazan bu kişinin rolünü üstelenen piyonun ÇOMÜ’ ye ait bir kurumda sigortalı gösterilmesi sonrasında Feride K.Yavaş ve Firuze Ateş adına yapılan bu hizmeti ödüllendirmek ÇOMÜ’nün görevi midir? 3- Bu bağlantıdan hareketle bu sahte isimli yazarların ÇOMÜ ile ne gibi bir ilişkileri vardır? İşte bu sorular bugüne kadar Çanakkale’de devreye koyulan bir planın mihenk taşlarını oluşturmaktadır. Bir bilim kurumunun içinde bulunduğu bu durum ne yazık ki daha birçok konuda tüm çarpıklıkları ile kentin gündemindedir. Bir üniversite kenti vizyonuna sahip olan Çanakkale’de böylesi tezgahlar, tertipler, hukuksuzluklar ile kendisini var eden tamamıyla siyasallaşmış bir üniversite yönetimi kent halkının tepkisine neden olmaktadır. Kiralık olarak kendilerine hizmet verenlerin ÇOMÜ’ye ait bir kurumda sigortalanarak ödüllendirmelerinin arkasındaki gerçekler her şeyi net olarak ortaya koymaktadır. Lafın tamamı deliye söylenir !
Paylaş