havadurum

Kılıçdaroğlu'ndan Çanakkale ürünlerine övgü

455
CHP`nin kalkınma projesi kapsamında CHP`li belediyeler tarafından oluşturulan kooperatiflerin yerel ürünlerinin sergilendiği `CHP`li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi` dünde devam etti. 2 Ekim tarihine kadar, `Tarımsal Kalkınmada Yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler` sloganı ile gerçekleştirilen zirveye, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan Yardımcıları Mehmet İrfan Mutluay ve Rebiye Ünüvar, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ile Kırsal Kalkınma Birimi personellerinin yanı sıra S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi (ÇAKOP), Troida Kadın Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birlikte Çanakkale Belediyesi Kooperatifi standını ziyaret etti. Üretilen yerel ürünleri inceleyen Kılıçdaroğlu, ilgi gösterdiği ürünlerden övgü ile bahsederek emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Belediye Başkan Yardımcıları M. İrfan Mutluay ve Rebiye Ünüvar`da ziyaret sosyal medya hesaplarından paylaşarak açıklamada bulundular. 

"Kooperatiflerimizin çalışmaları Genel Başkanımızdan tam not ve övgü aldı"
Başkan Gökhan, ziyarete dair açıklamasında; "Ülgür Çanakkale`mizin bereketli topraklarında yetişen ürünlerini maharetli ellerde mamüle dönüştüren, ehil ellerde tüketiciyle buluşturan kooperatiflerimizin çalışmaları Sayın Genel Başkanımızdan tam not ve övgü aldı. Bu sürece emeği geçen, teri dökülen herkese çok teşekkürler" dedi. 
"Belediyemizin yerel kalkınma çalışmaları hakkında bilgi verdik"
Belediye Başkan Yardımcısı Mutluay; "CHP li belediyelerin katılımıyla düzenlenen `Tarımsal Kalkınma Zirvesi`nde ki standımızı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte ziyaret etti. Kendilerine kooperatiflerimizin ürünlerini tanıtarak, belediyemizin yerel kalkınma çalışmaları hakkında bilgi verdik. Ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 
"Ürünlerin Genel Başkanımız tarafından beğenilmiş olması ayrı bir mutluluk"
Belediye Başkan Yardımcısı Ünüvar; "Rebiye CHP`li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla zirveye ulaştı. Çanakkale Belediyesi`nin 2019 Yerel Kalkınma vaatlerinin partimiz politikaları örtüştüğünü görmenin mutluluğu içindeyiz. Troida Kadın Kooperatifi Ürünlerinin Genel Başkanımız tarafından beğenilmiş olması da ayrı bir mutluluk oldu. Bu zirvenin gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu`na, Genel Başkan Başdanışmanı ve Milletvekilimiz Orhan Sarıbal`a ve PM Üyemiz Gökhan Günaydın`a, Kadın Kooperatiflerinin kuruluşu ve gelişimine katkı sunan Genel Başkan Başdanışmanı Fatma Köse`ye emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
(Eren Aşnaz)
Paylaş