Kepezspor ışıldıyor...

Alt yapıya gösterilen önem sonuç verdi. Futbol’da U-14 takımı Çanakkale Şampiyonu oldu...

547
 
 
Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan’ın desteklediği Kırmızı-Yeşil-Beyazlı kulüp yoğun bir tempoda, başarılı geçen bir sezonun mutluluğunu yaşıyor...
 
Sporu seven ve sporcu dostu olan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan önderliğinde kurumsallaşma ile tesisleşmede önemli mesafeler kateden Kepezspor, Çanakkale Futboluna damgasını vurmaya devam ediyor. Çanakkale yerel liglerine hemen hemen tüm kategorilerde katılıp, olumlu sonuçlar alan Kepezspor bu sezon U-14 takımı ile öne çıktı. Bu kategoride Çanakkale Şampiyonu oldu. Rakiplerini geride bırakan Kepezspor, Biga Adaspor ile tarafsız saha Gelibolu Mehmetçik Stadı’ndaki final maçında karşı karşıya geldi. Zevkli, çekişmeli ve seyir keyfi veren finalin normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Kepezspor uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 üstünlük sağlayıp, İl Şampiyonluğuna ulaştı. 
 
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan müsabaka öncesi soyunma odasında Kepezsporlu futbolculara "Oluşturduğunuz birlikteliğin meyvelerini alma zamanınız geldi. Başarılarınızı daha da ileriye taşıyacağınıza olan inancım tam, Dün olduğu gibi yarınlarda da yanınızda olmaya, sizi desteklemeye devam edeceğim. Bu gün bu maçı kazanarak, ağabeylerinize ‘Biz geliyoruz’ diyeceğinize ve onlara güç katacağınıza eminim. Çıkın oynayın ve başarın" dedi.
 
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan’la birlikte çok sayıda Kepezspor taraftarının izlediği final müsabakasının sonunda Kepezsporlu futbolcu-ların şampiyonluk kutlaması görkemliydi, görülmeye değerdi.
 
Paylaş