havadurum

Kepez, Kapalı Spor Salonu’na kavuştu

Bir süredir yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu, Cenk Devrim Ulusoy ismini alarak hafta sonu düzenlenen tören ile açıldı. Açılışa CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katılırken, salonu ismi verilen Çanakkaleli rekortmen yüzücü Cenk Devrim Ulusoy da hazır bulundu.

1702
 
 
 
 
Futboldan basketbola ve güreşe kadar birçok spor branşında adından söz ettiren Kepez, salon sporlarına yönelik yatırımı ile de dikkat çekiyor. Beldenin spor hayatında önemli başarılar sağlayan Kepez Belediyesi, şimdi de salon sporlarındaki başarı çıtasını yükseltmeye dönük olarak yatırımlarını sürdürüyor. Kepez Spor bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımı, basketbol yaş kategorilerindeki takımları, güreş, taekwondo gibi spor dallarındaki başarılarını perçinleme noktasında yatırımlara imza atılıyor. Kepez Belediyesi, Cenk Devrim Ulusoy Kapalı Spor Salonu ile salon sporları noktasında önemli bir adım atıyor. Bir süredir yapımı devam eden Cenk Devrim Ulusoy Kapalı Spor Salonu, hafta sonu düzenlenen tören ile açıldı. Törene CHP`nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı. Törene ayrıca, CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grubu Başkanvekili Celal Karakaş, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Kepez Belediye Meclisi üyeleri, salona ismi verilen Çanakkaleli rekortmen yüzücü Cenk Devrim Ulusoy ile vatandaşlar ve Kepezspor bünyesindeki sporcular katıldı. Halkoyunları gösterisinin de yapıldığı açılışta konuşan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, “Söz verdiğimiz gibi Cenk Devrim Ulusoy Kapalı Spor Salonu`muzu hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez`imizin gençleri, spor konusunda da önemli başarılara imza atıyorlar. Bu başarılar bu tür yatırımlarla, beldemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız tesislerimizle daha da artacaktır” dedi.
 
 
Başkan Gökhan ve Önder katılmadılar
Kepez Belediyesi tarafından yapılan ve beldenin spor hayatı için büyük önemi olan Cenk Devrim Ulusoy Kapalı Spor Salonu`nun açılışı hafta sonu büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirildi. Açılışta Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder`in bulunmaması dikkat çekti. Gökhan ve Önder`in katılmadıkları açılış, konuşmaların ardından kurdele kesimi ile devam etti.
 
Paylaş