havadurum

Kepez’e yeni hizmet binası yapılacak

Merkeze bağlı Kepez beldesine yapılması planlanan yeni hizmet binası için imzalar atıldı.

855
 
Kepez Belediyesi yeni hizmet binasının yapım ihalesini alan Gürbüzler İnşaat ile Kepez Belediyesi arasında protokol imzalandı. Mülkiyeti belediyeye ait olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 3 bin 304 metrekarelik alan üzerine 7 milyon 141 bin 54 liraya mal olacak Kepez Belediyesi yeni hizmet binası inşaatının 2013 yılında tamamlanması planlanıyor.
 
Kepez Belediyesi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, söz konusu yeni inşaatın yaklaşık 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağı söyledi. Yeni hizmet binasının Kepez’e hayırlı olmasını dileyen Başkan Mutan; “Polis karakolunun olduğu meydandaki alana yeni belediye hizmet binası yapacağız. İnşaatın tamamlanmasıyla Kepez, yeni bir belediye binasına kazanmış olacak. Kepez’e hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki sene Mayıs ayında yeni binamız bitecek. Her ne kadar birileri 19 Mayıs’ı anlamsız bir noktaya taşımaya doğru gayret gösterse de, bizim için 19 Mayıs önemli. Bu ülkede yarınların da çok garanti olmadığı için çok kötümser değilim. Ancak her şeye rağmen Kepez Belediyesi çalışmaya devam ediyor. Bu çalışmanın da başlangıcındayız” dedi.
 
İhaleyi %33’e varan bir kırımla alan Gürbüzler İnşaat Şirketi’nin sahibi Murat Gürbüzler ise; “Kepez, güzel bir hizmet binasına kavuşacak. Teknolojinin günümüz şartlarına uygun bir yapı olacak. Kepez’e hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmanın ardından Kepez Belediyesi yeni hizmet binası için protokol imzalandı.
 
Paylaş