Kentte baz istasyonu kaosu

Çanakkale’de sayıları her geçen gün artan baz istasyonları dikkat çekiyor. Kentin dört bir yanına dağılan baz istasyonları zaman zaman halkın tepkisine neden oluyor. Baz istasyonlarının kaldırılması için imza toplayan vatandaşlar; “Çanakkale’nin bir baz istasyonu kentine dönüşmesini istemiyoruz” dediler.

429
 
Kentin dört bir yanına dağılan baz istasyonları zaman zaman halkın tepkisine neden oluyor. Kentin her mahallesinde çok sayıda olan baz istasyonları, insan sağlığı açısından büyük risk oluşturuyor. Hemen hemen her binanın çatı katlarına monte edilen baz istasyonlarının sayısı da her geçen gün artıyor.
 
Çanakkalelilerin büyük tepkisine neden olan baz istasyonları için çoğu mahallede imza kampanyası başlatılırken, sayfa sayfa imza toplayan vatandaşlar baz istasyonlarının kaldırılması için mücadele veriyor. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen baz istasyonlarının yaşam alanlarının olmadığı yerlere kurulması gerektiğini belirten vatandaşlar; “Çanakkale baz istasyonu kentine dönüşmeye başladı. Nereye bakarsanız bakın, her binanın çatı katında bir baz istasyonu var. Artan baz istasyonlarına bir çare bulunmalı. Bu kadar baz istasyonu kurulmasına izin verilmemeli. Çünkü, sağlığımız her geçen gün artan baz istasyonları nedeniyle tehlike altındadır. Çanakkale’nin bir baz istasyonu kentine dönüşmesini istemiyoruz” dediler.
Paylaş