`Kentine Güvenen Kentler Buluşması`

Sosyal demokrat belediyeler, hizmet ve projelerini fuarda anlatacak. Fuarda yer alacak olan Çanakkale Belediyesi de 9 adet projesiyle tanıtım yapacak.

769
İzmir, Eskişehir, Antalya, Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte Çanakkale Belediyesi’nin de yer aldığı, Türkiye’nin dört bir yanından sosyal demokrat belediyeler bir ilki gerçekleştiriyor. 29 Mayıs–2 Haziran 2013 tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”, sosyal demokrat belediyeciliğin hizmet ve proje anlayışını tüm yönleriyle tanıtacak. Türkiye’nin her yanından 61 sosyal demokrat belediyenin katıldığı buluşma halka açık olarak gerçekleşecek. “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” eğlendirici ve bilgilendirici pek çok aktiviteyle sosyal demokrat belediyeciliğin hizmet anlayışı ve vizyonunu tanıtmayı amaçlıyor. İstanbul’un fetih günü olan 29 Mayıs’ta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 11.00’de yapacağı konuşmayla başlayacak. “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri” başlıklı buluşmada; vatandaşlar ücretsiz konser ve şenliklere katılma, ücretsiz sağlık hizmetleri ve doğal gıdalarla tanışma fırsatı bulacak.
Muhteşem projeler ilk kez tanıtılacak
Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla geliştirilen “Muhteşem Projeler”in ilk defa tanıtılacağı “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”nda; tüm belediye hizmetlerine dair uygulamalı sunumlar yapılacak, katılımcıların gerçeğe çok yakın bir kent simülasyonu içinde sosyal demokrat belediyeciliği yaşaması sağlanacak. 5 gün boyunca Türkiye’nin her yerinden katılımcılarına, hizmet, insan ve millet aşkıyla gece gündüz çalışmanın sonuçlarını aktaracak olan “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” günümüzün ve geleceğin sosyal demokrat belediyeciliğini her yönüyle tanıtacak.
9 projeyi tanıtacak
Çanakkale Belediyesi, fuarda 9 adet örnek projesini sergileyecek. Çanakkale`de kordonboyu çevre düzenlemesiyle büyük takdir toplayan Çanakkale Belediyesi, fuarda bu projesini de tanıtacak. Kordonboyu Projesi`nin yanı sıra bir çok projeyi de tanıtma imkanı bulacak olan Çanakkale Belediyesi`nin fuarda sergileyeceği 9 adet proje şu şekilde; “Orta ve Ağır Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Projeni Getir-Gençler & Gönüllüler, Sosyal Yaşam Evi, Şeffaf Yönetim, Tek Şans Kazdağları Projesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Binası Projesi, Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi, Kordon Boyu Çevre Düzenlemesi.”
Gökhan; “Kalpleri fethedeceğiz”
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal demokrat belediyelerin fuarda sergileyeceği örnek projeler ile halkın kalbini fethedeceğini belirterek; “Sosyal Demokrat Belediyeler olarak, Türkiye`de bir ilki daha gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi`nde, icraatlarımızı ve vizyonumuzu halkımızla paylaşacağız. Açılışımızı İstanbul`un fetih yıl dönümüne denk getirdik. Amacımız Sosyal Demokrat Belediyecilik ayrıcalığı ile henüz tanışamamış vatandaşlarımız başta olmak üzere, herkesin kalbini fethetmek. İnanıyoruz ki, hizmet aşkıyla, insan aşkıyla, millet aşkıyla gece gündüz çalışanların başarısını hiçbir güç engelleyemez. Bugüne dek yaptıklarımız ve başardıklarımız bu inancımızın kanıtıdır” dedi.
Paylaş