havadurum

Kent trafiği felç oldu...

Çanakkale’ye gelen 50 otobüs trafiğin felç olmasına neden oldu. Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlikleri ziyaret etmek için gelen yerli ve yabancı turistleri taşıyan yaklaşık 50 otobüs trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Uzun süre trafikte bekleyen sürücüler ile polis ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar da yaşandı.

687
 
Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlikleri ziyaret etmek için gelen yerli ve yabancı turistleri taşıyan yaklaşık 50 otobüs trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Çanakkale’deki iskeleden geçtiğimiz Cumartesi sabahı Gelibolu Yarımadası’na geçmeye çalışan yaklaşık 50 otobüs trafiği durma noktasına getirirken, uzun süre trafikte bekleyen sürücüler ile polis ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.
 
İskeleden başlayan araç kuyruğu belediye kavşağına kadar uzanırken, trafikte uzun süre bekleyen araç sahipleri ise yaşanan duruma tepki gösterdi. Uzun süre araçlarının içinde bekleyen sürücüler, kornolara basarak trafiğin açılmasını bekledi. Bölgede görevli olan polis ekipleri, trafiği açmak için yoğun çaba sarf ederken, korno çalan bazı sürücülere de ceza kesmesi şaşkınlık yarattı. Aygaz kavşağında görevli olan bir polis memurunun ise korno çalan sürücülere kızıp, ‘Bas bas kornoya bas’ demesi ise dikkat çekti. Çanakkale’ye bir boğaz köprüsünün yapılması gerektiğini belirten araç sürücüleri, yaklaşık 50 otobüsün iskeleye alınmasına tepki gösterdiler.
Paylaş