havadurum

Kaymakam Göktaş, Kalkım'da incelemelerde bulundu

582
Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Kalkım Beldesini ziyaret ederek bir takım inceleme ve temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında, Kalkım Belediyesi`ni ziyaret eden Kaymakam Göktaş, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ile görüştü. Başkan Taşkın`dan yapılan çalışmalar konusunda brifing alan Göktaş, başarılı çalışmaların devamını diledi. 
 
Kurum ve kuruluşları teftiş etti
Kamu Kurum ve kuruluşlarını da teftişi eden Göktaş, Kalkım Orman İşletme Müdürlüğü ve Kalkım Jandarma Karakol Komutanlığına yaptığı ziyaretlerinde çeşitli incelemelerde bulundu. Kaymakam Musa Göktaş, Kalkım Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek Öğretmen ve İdarecilerle bir süre görüştü. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, iyi dersler dileğinde bulundu. 
 
Okul inşaatlarını inceledi
Son olarak, güçlendirme yapım işleri devam eden Akçakoyun İlkokulu ve Hamdibey Ortaokulu inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kaymakam Göktaş, burada çalışanlara da başarılar diledi. Kaymakam Musa Göktaş`a ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve Yazı İşleri Müdürü Tuncay Kuru eşlik etti.
(Atilla Akın) 
Paylaş