Kaymakam Abacı, Gelibolu Spor Kulüpleri'ni ziyaret etti

Kaymakam Bekir Abacı, Gelibolu'daki spor kulüplerini ziyaret ederek, Aydoğan Spor Kulübü ve Gelibolu Spor Kulübü başkanlarıyla sohbet etti.

189

Kaymakam Bekir Abacı, Gelibolu'daki spor kulüplerine ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Gelibolu Aydoğan Spor Kulübü Başkanlığı’nı ziyaret eden Abacı, Kulüp Başkanı Hayri Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretinde memnuniyetini dile getiren Kaymakam Abacı, kulüp yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Kaymakam Abacı, daha sonra Gelibolu Spor Kulübü Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada da Kulüp Başkanı Mehmet Cenk Çilesiz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bu ziyarette de kulüp yöneticilerine olan destek ve teşekkürlerini iletti.

Her iki ziyarette, sporun yerel toplum üzerindeki olumlu etkilerine değinen Kaymakam Abacı, spor kulüplerinin gençlerin gelişimindeki rolünü önemseyerek, bu tür faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Abacı, sporun birlik ve beraberliği güçlendirdiğine de dikkat çekti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş