Yeni bir yıldız doğuyor: Çanakkale’den Beşiktaş’a

Çanakkale futbolu bir gurur daha yaşadı. Beşiktaş Futbol Akademisi’ne kabul edilen Bora Sorgun Çanakkale spor kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.

455

Türk futboluna birçok yıldız sporcu kazandıran Beşiktaş Futbol Akademi, izleme birimi tarafından keşfedilen Çanakkale Atletik Spor Kulübü’nde forma giyen Çanakkaleli 2009 doğumlu orta saha oyuncusu Bora Sorgun’u kadrosuna kattı.

Çanakkale Amatör Liglerinde Barbarosspor ve son olarak da Çanakkale Atletik Spor Kulübü’nde forma giyen Bora Sorgun Beşiktaş U-16 takımıyla ilk antrenmanına çıktı. İlk antrenmanını izleyen ebeveynleri ve hocaları tarafından alkış toplayan Bora Sorgun Beşiktaş formasını giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ve Futbol Akademisi Scout ekibimizin hocalarına teşekkür ederim. Hedefim Milli Takımlar seviyesine çıkarak milli formada ter dökmek” diye konuştu.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, sahip olduğu potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız sporcumuza “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” diyerek başarılar diledi.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş