2025 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası biletleri satışta

İsviçre'de 2 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası için biletler, www.uefa.com üzerinden satışa çıkarıldı.

156

Biletler, iOS ve Android akıllı telefonlara indirilecek UEFA Mobil uygulaması üzerinden teslim alınacak. Maça gidemeyecek bilet sahipleri, aynı uygulama üzerinden biletlerini transfer edebilecek. Biletleri alan kişiler, İsviçre içerisindeki toplu ulaşımdan maç günleri ücretsiz olarak yararlanabilecek.

2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası'na şu ana kadar ev sahibi İsviçre ile beraber Danimarka, İngiltere, Fransa, Almanya, İzlanda, İtalya, Hollanda ve İspanya katılmayı garantiledi.

Türkiye, 25 Ekim Cuma günü Esenler Erok Stadı'nda saat 18.00'de Ukrayna ile play-off 1. tur ilk maçına çıkacak. Kadın A Millî Takımımız, 29 Ekim Salı günü Moldova'nın Başkenti Kişinev'de bulunan Zimbru Stadyumu'nda saat 19.00'da Ukrayna ile rövanş mücadelesi oynayacak. Millîler, turu geçmeleri halinde Kasım ayında Belçika - Yunanistan eşleşmesinin galibiyle 2. turda 2 maç daha yapacak. Kazanan takım, 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılım hakkı elde edecek.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş