havadurum

Karataş okul ziyaretlerini sürdürüyor

İstiklal İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, okul yönetiminden detaylı bilgiler aldı.

517
İl merkezindeki okul ziyaretleri ile kurumları tanıyan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Çanakkale’nin en köklü okullarından birisi olan İstiklal İlköğretim Okulu’nu gezdi. Eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürü Enes Ulu’dan bilgi alan Karataş, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle tanıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü projelerle ilgili açıklama yapan Karataş, Çanakkale’deki okulların hepsini yakın bir zamanda gezeceğini de sözlerine ekledi.
 
Öğrenciler çiçek dikti
İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bahçesine çiçek dikti. İstiklal İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrenci ve velileri, Okul Müdürü Enes Ulu, 1-A Sınıf öğretmeni Ergun İşgüzar ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Berna Uçar rehberliğinde Okul Aile Birliği’nin de katkılarıyla okul bahçesinde çiçek dikme etkinliği düzenledi. Etkinlikte bir araya gelen öğrenciler çiçek dikerken eğlenceli dakikalar yaşadılar. Doğayı ve çevreyi koruma bilincinin oluşturulması amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirten okul yetkilileri, bu tür organizasyonlara devam edeceklerini dile getirdiler.
Paylaş